Etiket Sonuçları: Evren Arslan Gediz ortaokulu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Gencay okulumuzda yapılan tarım ve kümes hayvancılığı faaliyetlerini yerinde inceledi. İdareci ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

4/C sınıfı öğrencimiz Betül FARAŞ 02/04/2022 tarihinde yapılan Geleneksel Türk Okçuluk müsabakalarında Minik Kızlarda İl 1. si oldu. Türkiye yarı finallerinde İlimizi İzmir'de temsil edecek. Okul müdürümüz Sayın Evren Arslan öğrencimizi tebrik ederek Okul başarı madalyasını taktı.

Manisa'da Gediz Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenleri, geri dönüşüm kültürünü yaygınlaştırmak için "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" ve "Sıfır Atık" projelerini birleştirerek yeni bir kütüphane oluşturdu.

Okulumuz ile Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi ortaklığında öğrencilerin internet bağımlısı olmaması adına vakitlerini doğada geçirmek amaçlı fotoğraf kursu açıldı. 3 Ay boyunca öğrenciler kendi bakış açılarını çektikleri fotoğraflara yansıttı. Kurs sergimize Manisa Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir ERMİŞ, Şube Müdürü Nalan Kumray CİN ve Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan ÇELİK katıldılar. 35 öğrencinin başvurduğu kurs sonunda 25 öğrenci de belge almaya hak kazandı. Belgeleri öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir ERMİŞ dağıttı. Kurs sergimiz TRT Haber ve Manisa Medya TV gibi kurumlarda da yerel ve ulusal düzeyde yankı buldu.