Futsal'da il derecesine girerek Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazanan takımımız ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin GENCAY'ı ziyaret ettik. Ayrıca atletizm takımımızın son durumu hakkında kendilerine bilgi verdik.

"My Fairy Tale Word" adlı e twinning projesi ulusal ve Avrupa kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Proje Koordinatörü Hilal Demirbağ ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Manisa Okul Sporları Puanlı Atletizm dalında 5-6-7 ve 8. Sınıflar bazında tüm İl birinciliklerini alarak Türkiye yarı Finalleri için Çanakkale'ye gitmeyi hak eden Gediz İlk-Ortaokulu öğrencilerimiz bu başarıda emeği geçen Öğretmenimiz Sayın Görkem ÇETİN ve Gediz İlk-Ortaokulu Müdürü Sayın Evren ARSLAN, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bayram IŞIK'ı makamında ziyaret etti. Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak nazik ziyaretleri için  Okul Sporları Puanlı Atletizm dalında 5-6-7 ve 8. Sınıflar bazında tüm İl birinciliklerini alan öğrencilerimize Öğretmenimiz Sayın Görkem ÇETİN ve Gediz İlk-Ortaokulu Müdürü Sayın Evren ARSLAN'ı  tebrik eder başarıların devamını dileriz.

Bugün yapılan Okul Sporları İl Müsabakalarında Kros Kız Takımımız; İl birincisi olarak Türkiye yarı finaleri için Isparta bileti almıştır. Tebrikler çocuklar. (Ayrıca erkek kros takımımız il 3. sü olmuştur.)

Teşekkürler Öğretmenim, iyiki varsınız ve iyiki bizim Okuldasınız. Bu anlamlı günde Öğretmenlerimizi yanlız bırakmayan Okul Aile Birliği Başkanımıza ve Organizasyonu yapan 5/B sınıfı velilerine onların değerli sınıf öğretmeni Elif Şenyağcı'ya teşekkür ediyoruz.

TürkiyeCumhuriyetiDevleti'ninkurucusuBüyükAtatürk'ün,aramızdanayrılışının84.yılındayız.10Kasımların,Atatürk'ün57yıllıkhayatını,mücadelesini,milletimizekazandırdıklarıvekazandırmakistediklerinidoğruanlama bakımından önemi büyüktür. Bu meyanda Atamızın bize ve ülkemizekazandırdıklarının mutluluğu ile yeni bir 10 Kasım'ı yaşıyoruz. Yüce Atatürk'ünölümünün 84. yıldönümünde her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da yine sevgi vesaygıileanıyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün himayelerinde yürütülen Şehzadeler 3. Eğitim Bölgesi Atletizm Yarışmaları Gediz Ortaokulu'nda yapıldı. Kros koşusunda Kız ve Erkek takım sıralaması 1. Gediz Ortaokulu, 2. Milli Birlik Ortaokulu, 3. Kazım Karabekir Ortaokulu, 4. Dr. Ömer Faruk Meriç Ortaokulu. Yarışma sonrasında madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin GENÇAY ve 3. Eğitim Bölgesi Okul Müdürleri taktı. Madalya töreni sonrası Gediz İlkokulunda incelemelerde bulunan Müdürümüz öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek onlara başarılar diledi.

LGS sonrası 80 netin üstüne çıkan öğrencilerimiz Eylül Narin ALTUN ve Kadir KAPTAN ile sınav değerlendirmesi yaptık. Yapılan basit hatalar üzerine konuştuk. Daha fazla öğrenci ile daha iyi sonuçlar için öğrenci, öğretmen, veli ve idare olarak elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Dikici "Çevre Dostu 1000 Okul" proje çalışmalarımızı beğendi ve "Çevre Dostu 1000 Okul projemizle, öğrencilerimizin çevre bilincini yaşarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Hedefimiz, ülkemizin her yanına yayılacak bu bilinçle çevre dostu binlerce çocuğumuzun yetişmesine katkı sunmaktır." sözleriye kişisel hesabından paylaştı.

Kendisine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerler eğitimi kapsamında öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sayın Nurgül Taş rehberliğinde Osmanlı Müzesi ve Hatuniye Camisini gezdiler.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa DİKİCİ'nin başkanlığında okul müdürlerimizin katılımlarıyla "Çevre Dostu 1000 Okul Projesi" kapsamında okullarımızda yapılacak olan uygulamalarla ilgili istişare toplantısı yapıldı.

Okulumuza gelen Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerimize su tasarrufu ile ilgili eğitim verdi.