T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / ŞEHZADELER - Gediz Ortaokulu

ŞEHZADELER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ´NÜN OKULUMUZA ZİYARETİ

ŞEHZADELER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ´NÜN OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR.

 22.11.2016 tarihinde İlçe okullarımızdan olan Gediz Ortaokuluna Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir ERMİŞ ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Cumhur KAPUSUz ziyaret düzenlemiştir. 

Yapılan ziyarette sınıflar gezilerek öğrenciler ile bir araya gelindi ve karşılıklı konuşma sağlandı. Öğrencilerle yakından ilgilenen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın ERMİŞ, İlk dersin kitap okunması ve okulunan kitapları daha iyi anlayabilmeleri için "okunanı anlama" uygulaması başlatılmıştır. 

Sayın ERMİŞ; "Okursanız, İyi ve anlayarak okursanız Öğretmeninizi daha iyi anlarsınız, Ne demek istediğini daha iyi kavrarsınız. Hergün okuduğunuz hikaye size okuma alışkanlığını kazandıracaktır ve Ödevlerinizi daha çok kavrayıp iki kez üç kez okuyup daha iyi algılarısınız. Bununla beraber soru sormayı öğrenirsiniz, Anlayamadım dersiniz. Okumayı terketmeyeceksiniz, Alışkanlık haline getireceksiniz. Eve gittiğinizde her gün en az 10 sayfa okuyacağım diyeceksiniz kendinize. Hergün 10 sayfa okursanız demek ki 10 yıl sonra 250 kitap bitirmiş olacaksınız. 20 yıl sonra 500 kitap olacaktır bu. Sizin yaşınızda eğer ben başlasaydım kitap okumaya şu sınıfı dolduracak kadar kitap olacaktı. Bu yaşta başlayın, Yaşınızın ve kitapların kıymetini bilin. Sizlere güveniyorum, İyi dersler". Diyerek sözlerini bitirmiştir. 

Son olarak Öğretmenler ile de bir araya gelmiştir ve Öğrencilre hakkında bir çok konuya değinerek destek vermeleri gerektiğini belirtmiştir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.12.2016 - Güncelleme: 02.01.2020 09:56 - Görüntülenme: 762
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Gediz Ortaokulu ,