Ock

Kar kalınlığının yükselmesini fırsat bilen okulumuz öğrencileri teneffüslerde kar topu oynadılar.Kısa bir süre sonra öğrencilere idareci ve öğretmenlerimiz de katıldı.

Ock

Okulumuz  ders ücretli Matematik Öğretmeni Aygül ÖZLEM, fedakar ve çalışkan yapısıyla kısa sürede ,başta okul idaresi olmak üzere öğrenci ve velilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.Mesai saati gözetmeksizin çalışan ve okulumuzda yapılan 3. Martı deneme sınavında girdiği 5/C sınıfının 1. olmasını sağlayan öğretmenimize, Okul Müdürü V. Sayın Evren ARSLAN özverili ve titiz çalışmalarından dolayı tesekkür etti.

Ock

Okul Müdürü V. Sayın Evren ARSLAN "Kendimi Aşıyorum" Projesinde başarılı olan 12 öğrencimize ödüllerinin verildiğini belirtti.Proje kordinatörü Rehber Öğretmen Kadriye ÖKSÜZ ´ e yaptığı çalışmalardan dolayı tesekkür etti.Öğrencilerimize de karne öncesi başarılar diledi.

Ock

Müdür Yardımcımız Keziban ÇAKIR:" 8. Sınıflarda 5 şubemiz bugün Okulistik 3. deneme sınavına girdi.Sınav sonunda ders öğretmenlerine soruları çözdüren öğrencilerimizin yüzleri gülüyordu.Tüm öğrencilerimizi azim ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Ock

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Sevgi KAHRAMAN ve Fen Teknoloji Öğretmeni Canan DİKTAŞ , yabancı uyruklu öğrencilerimize hediye paketlerini tüm öğretmenlerimiz adına verdiler.

Sevgi KAHRAMAN öğretmenlik mesleğini özel kılan niteliklerden  birinin de öğrencilerimizi ailemizden biri olarak görmek olduğunun altını çizdi, Eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmanın yolunun kalplere giden yoldan geçtiğini belirtti.Canan DİKTAŞ Sevgi KAHRAMAN´ın görüşlerine katıldığını dile getirirken, bu anlamlı yolda bizimle birlikte yürüyen tüm meslektaşlarıma tesekkür ediyorum, dedi.

Ock

Ingilizce Öğretmenimiz Seda MERSİN kitap okuma saatlerinin öğrenciler üzerinde olumlu etki yarattığını vurguladı.Okulumuzda bu projenin uygulanmasının öğrencilerimizin gelişimini her anlamda desteklediğini düşündüğünü belirten öğretmenimiz bize bu fırsatı verdiği için  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze  tesekkur etti.

Ock

Okulumuz Teog kordinatör ogretmenleri Erim BAYKAL ve Canan DiKTAŞ basari icin süreç odaklı olmamiz gerektiğini söylediler ve kursa devam eden öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Okul Müdür V. Sn Evren ARSLAN:" 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 1. TEOG sınavında okulumuz ciddi bir ilerleme kaydetmiştir." dedi ve tüm çalışma arkadaşlarına özverili çalışmalarıdan dolayı tesekkür etti.

Ekm

Okul Müdür V. Sayın Evren ARSLAN programı hazırlayan Müzik Öğretmenimiz Serhap YILDIZA´a Sosyal Bilgiler Öğretmeni Behiye KARAKAŞ´a ve Türkçe Öğretmeni Güllü AYZİT´e emeklerinden dolayı tesekkür etti.

Yeni görevinde Okul Müdür Yardımcısı Sayın Keziban ÇAKIR´A başarılar dileriz.

ŞEHZADELER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ´NÜN OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR.

Okul Müdürü Sayın Evren ARSLAN´ a yeni görevinde başarılar dileriz

KENDİMİ AŞIYORUM PROJESİ