Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından, 2008 yılından itibaren kamuda etik farkındalığı artırmak ve tüm toplumda etik kültürünü yerleştirmek amacıyla 5176 sayılı Kanunun kabul edildiği 25 Mayıs gününü ülke genelinde "Etik Günü", aynı günün yer aldığı haftanın da "Etik Haftası" olarak kutlanmasını kararlaştırıldı

Turgutlu Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed İnan Yamlı, Gediz Ortaokulu Müdürü Evren ARSLAN ve beraberindeki Müdür Yardımcısı Necdet Taylan, Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü ÇAYKARA'yı makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz 11 Mayıs'ta Denizli'deki Türkiye yarı finallerine gitmeden önce, takımımızın maddi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında desteklerini esirgemeyen İl Jandarma Komutanlığı'nda Üsteğmen Hasan Ulutürk'ü ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Özgür Apaydın'ı da ziyaret eden takımımız yolculuk öncesi moral buldu. Komutanlarımıza destek ve hediyelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

eTwinning projelerinde öğrencilere katılım belgeleri, proje sorumlu öğretmenleri, Hilal Demirbağ ve Zeynep Yüksel tarafından verildi. Öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Çevre Dostu Okulumuzun Tarım ve Kümes Hayvancılığı Çalışması (Mayıs 2022)

Okulumuzda Trafik ve İlkyardım Haftası İl jandarma Komutanlığı ve Kızılay ekiplerinin desteği ile 07 Mayıs 2022 tarihinde kutlandı.

Bayramlar, geleneklerimizin yaşatıldığı özel günlerden... En güzel bayram geleneklerimizin sürdürüldüğü Manisa'da çocuklarımız bu bayramı da neşeyle, mutlulukla kutladı. Bayram sevincini bir de onlardan dinlemek ister misiniz? Sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara...

Öğrencilerimiz etwinning projesinde oynayarak öğrendiler. E Kitap için calismalar yaptılar. Öğrencilerimizi ve değerli öğretmenleri Hilal Demirbağ'ı tebrik ediyoruz.