İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Gencay'ı öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Müdürümüze diğer ilçeler ile birlikte yapılabilecek projemiz hakkında bilgi verdik. Sayın Müdürümüz teşekkür ederek başarılar diledi.

Bugün MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet ATAÇ'ı Üniversite ile ortak ağaç dikme etkinliğine katılan öğrencilerimizle birlikte ziyarete gittik. Sayın Rektörümüz öğrencilerimizle sohbet edip onlara hediyeler verdi. Ayrıca Okulumuz öğrencileri ve Üniversite öğrencilerinin birlikte yapabileceği etkinlikler üzerine görüşlerini belirtti. Öğrencilerimiz ve Kurumumuz adına kendilerine teşekkür ediyoruz.

Gediz Ortaokulu Müdürü Evren Arslan, Türkçe Öğretmeni Ece Ergün ve okul öğrencileri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa DİKİCİ'ye ziyarette bulunarak; Spil Milli Parklar Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılacak olan Spil Endemik Bitki Türlerinin Araştırılıp Belgelenmesi Çalışması ile ilgili bilgi verdi. Fotoğraf kulübü öğrencileri tarafından da Sayın Müdürümüze projede çekilen fotoğraflardan biri hediye edildi.

8 Mart 2022 günü uyguladığımız deneme sınavı sonuçları açıklandı ve WhatsApp veli gruplarımızda paylaşıldı. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. "130 öğrencimizin olduğu 6. Sınıflarda Arda Taylan İl de 2. Türkiye genelinde 6. Olmuştur ( 102 bin kişi içerisinde). Tebrikler Arda

Manisa'da Gediz Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenleri, geri dönüşüm kültürünü yaygınlaştırmak için "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" ve "Sıfır Atık" projelerini birleştirerek yeni bir kütüphane oluşturdu.

Okulumuzda yapımı devam eden Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulunan Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz , Öğretmenlerimizle de sohbet etti.Sayın Valimize İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Muhammet Çetin  Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Öztürk İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Yurt ve Okul Müdürümüz Evren Arslan eşlik etti.Sayın Valimize ve daire amirlerimize teşekkür ederiz.

Selahattin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Kadir Çaldıran ile  birlikte Okulumuz Müdürü Evren Arslan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin Gencay'a ziyarette bulunarak kadrosunun gelmesi sebebi ile hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay teşekkür ederek iş ve işlemlerle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri tohumdan dikilecek seviyeye gelene kadar büyüttükleri fidanları , 11 Kasım saat 11 de Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz , İl Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir , Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Ataç ve Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çerçi ile birlikte diktiler. Öğrencilerimizi ve Değerli Sınıf Öğretmeni Seher Tanrıöver'i tebrik ediyoruz.