Okulumuza 8 yıl hizmet veren ve kurumsal kalitemizin artmasında büyük katkıları olan Matematik Öğretmenimiz Sayın Zeki Çoban'a tayini çıkması sebebi ile kurumumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketini Okul Müdürümüz Sayın Evren ARSLAN verdi.Ayrıca 8/E sınıfı öğretmeni Sayın Zühre Ece Güleç'e de Sınıfından Fen Lisesi öğrencisi çıkardığı için ve fedakar sınıf öğretmenlerimiz Fatma DOYDAŞ ve Bircan ŞEN'e de emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür plaketleri Okul Müdürümüz tarafından verildi.Öğretmenlerimize bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin GENCAY eğitim öğretimin başlaması ile birlikte Şube Müdürümüz Sayın Muhammed İnan YAMLI ile birlikte okulumuzu ziyaret etti. Sınıflarımızı tek tek gezerek öğrencilerimizle sohbet eden Sayın Müdürümüz ;  yerinde incelemeler yaparak kalite standartlarının artması noktasında bizlere önerilerde bulundu. Kurumumuzdaki hijyen ve okulum temiz uygulamalarını beğenerek teşekkür etti.

Okulumuzun 2. Dönem Karne Törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Muhammed İnan YAMLI ve Destek Hizmetleri Personel Şefi Sayın Emrah TOPTAŞ'da katıldı. Törende Okul 1. sine ödülünü veren Şube Müdürümüz Sayın Muhammed Inan YAMLI  ; "Eğitim uzun soluklu bir maraton, tatillerde bunun bir parçasıdır.Sevgili öğrencilerimiz tatilde ailenizle ve arkadaşlarınızla kaliteli vakit geçirin gezin, eğlenin, oynayın fakat kitap okumayıda ihmal etmeyin" diyerek  Öğretmen ve idarecilerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Okulumuz 6. sınıf öğrencisi Muharrem İnce 8 Mayıs 2019 tarihinde okullar arası yapılan judo musabakalarında 11-12 yaş kategorisinde 8 rakibinin olduğu yarışta İl 3. sü olarak bronz madalya almıştır.Geçen yılda Ankara´da yapılan finallerde Türkiye 3. sü olan öğrencimizi tebrik ediyoruz.